Detox

PassuSego Detox – et sundt liv i en ren krop

De fleste følger tidens råd om hvordan man spiser sundt, men hvis sandheden skal frem så er det de færreste der ved det.

Din krop fortæller dig tydeligt hvad den har brug for, eller måske nærmere hvad du ikke har brug for.

Hvis du kunne tænke dig at være istand til at erhverve evnen til at lytte til kroppen og opleve hvor lækkert det bare er at have en spændingsfri krop , så er du sikkert klar til at deltage på vores udrensningsforløb.

Igennem to årtier har vi både på os selv og på vores klienter brugt denne specielle udrensningsform til at genskabe kroppens originale tilstand. Når kroppen først har prøvet at rense ud, taler den tydeligt til dig og fortæller hvad du ikke burde spise. Derefter er det op til dig at overholde de aftaler du laver med dig selv i fremtiden.
Vi anbefaler at lave et årligt urensningsforløb.

Hos PassuSego kan du deltage på 2 typer udrensningsforløb, et 24 dages forløb og et 7 dages forløb.

1. PassuSego Luksus Udrensning

Det er velkendt at uhensigtsmæssige kostvaner kan give os livsstilsygdomme, såsom. gigt, forstoppelse, væskeophobninger, psoriasis, smerter i kroppen, hovedpine etc. Uhensigtsmæssige kostvaner resulterer i langsom forgiftning af kroppens systemer og derved ældes kroppen hurtigere end ellers.

Brug 24 dage på at udskille sukker, kornprodukter, kød, mælk, tobak, alkohol, kaffe, te, æg, gær, salt og krydderier i begrænset mængde. Det giver dit tarmsystem og organer en pause og samtidig giver det kroppen en velfortjent pause og mulighed for at rydde op og slippe af med ophobede affaldstoffer. De 24 dage er opdelt i 10 dages nedtrapningskost, 4 dage faste (første dag der hjemme) og 10 dages optrapningskost.

Vi har gjort det let for dig at komme igang og lavet en udførlig liste med opskrifter, indkøbsliste, og madplan for dig. De 3 af fastedagene foregår på vores klinik i Køge, den indeholder diætkost, faste, og dybtgående udrensningsmassage som kun udføres under faste.

Resultatet af forløbet er et bedre fungerende tarmsystem, balancerede organer, bløde muskler, smidige led, mere energi og overskud, skærpede sanser.

Vore erfarne terapeuter står for udførelse og vejledning i massagedelen under hele forløbet. Forløbet kan laves parvis eller som hold med max.12 deltagere. Ved tilmelding og betaling bliver materiale fremsendt.

2. Powerurensning

Hvis du har brug for mere energi, så er Powerudrensning måske noget for dig. Hvem ønsker ikke at være fri for allergier, renere hud, oppustet mave, problemer med tarmsystemet, smerter i leddene osv. Det er blandt andet det du kan komme til livs ved at udrense kroppen. Kroppen har brug for en pause indimellem til at rydde op og skabe balance. Det kan den gøre ved at du lægge dine livsstilsvaner om. Det kan være at man spiser for meget fastfood. Eller at man skal igang med at motionere lidt mere.

Få energi og boost immunforsvaret med Powerudrensning ved at kombinere det bedste fra intensiv fysisk og rytmisk træning med energiarbejde og udrensning af hele kroppen ved hjælp af diætkost og udrensende juicer.

Resultaterne med denne udrensning er bedre kondition, afgiftede muskler sener og led, afgiftede organer, regeneret immunforsvar, hormonsystem og nervesystem, øget kropsbevidsthed og en mere afslappet sindstilstand. Powerudrensning er en udrensningskur hvor du afslutningsvis skal igennem et intensivt og givende træningsforløb. Træningsforløbet indebærer kraftfulde energiøvelser og en rolig afspændende meditationsmetode. Her gennemarbejder vi muskler, led og organer som et boost til den kropslige vedligeholdelse.
Overordnet er vores fokus på muskler, led, organer og åndedræt.

Powerudrensningen løber over 7 dage, hvor du selv står for de første 5 dage (du kan sagtens gå på arbejde). De sidste 2 dage afholdes som et intensivt forløb med træning og energiarbejde på vores klinik i Køge.