Om os

John – Ruben: Mynchau

Kropsterapeut

“At rejse er at leve” lyder et gammelt ordsprog, og når du besøger John, er det med det citat din rejse begynder. John er kropsterapeut og stifter af Passusego. Han tog sin uddannelse hos Body SDS i år 2003, og valgte at bringe det et skridt videre, så han kan se sammenhængen i det han laver som kropsterapeut, og det er det der gør ham til PassuSego kropsterapeut. Der er fokus på årsagen når du ligger på briksen hos John. Der lyttes til dig og din årsag, derefter begynder din krop at tale, fordi din krop har en anden forklaring end den du forsøger at oversætte. Derfor begynder behandlingen ofte et andet sted end der du måske tror at problemstillingen kunne være.

John har stor passion for træning, og hvordan denne kan give forståelse for kroppen. Han har blandt andet trænet kinesisk kongfu (WingTsun) , fodbold, løb, vægttræning og landevejscykling. Han har tidligere været selvstændig maler, og grundet en overbelastning fik han en frossen skulder. Denne skade kunne ingen i det etablerede sundhedssystem hjælpe ham med, derfor måtte han opgive sin erhvervsvirksomhed, og ved et tilfæde stødte han på Body SDS (Body Self Delevopment)

Denne behandlingsform viste sig at være et mirakel, efter få behandlinger var skuleren intakt. Dette blev kimen til en lang og succesfuld behandler karriere.

Jeanette – Lund: Mynchau

Kropsterapeut

Træk vejret, lev i nuet og vær dig, er det motto Jeanette tilstræber at leve efter.

Jeanette er uddannet PassuSego kropsterapeut årgang 2016,. Hun har 25 års erfaring fra sundhedssektoren, hvor hun med sit åbne sind, fødte empati, indfølende evner var selvskrevet kropsterapeut senere i livet, og ikke kun i sin rejse tæt på sin mand Johns opbygning af PassuSego, men via sin egen tilgang tl mennesket, uanset hvor du kommer fra, og hvad du har med i baggagen, og hvor du skal hen. Jeanette er en kropsterapeut der bruger både indfølingsevnen og sine terapeutiske evner til få dig og din krop til at åbne sig op for hendes behandlinger. Jeanette er et menneske der som man siger ‘går direkte ind i andre mennesker med træsko på.